Hi, ik ben Dian

 

 

Mijn naam is Dian Bekker.
Gepassioneerd webdesigner, creatieve vormgever, enthousiaste fotograaf, moeder & vrouw van een militair.

Welkom op mijn website!

‘Dian denkt met je mee ze neemt de tijd totdat wij tevreden waren, maar ook totdat ze zelf het juiste gevoel er bij had!
Haar perfectionisme siert haar in haar werk & uitvoering!’

Zwanger van onze dochter wist ik dat ik niet langer in loondienst wou werken. Ik wou van mijn passie, mijn werk maken & daarbij wou ik graag vanuit huis werken Met een man als militair heb je namelijk geen vaste agenda dus was een eigen onderneming, waar ik al mijn passie en creatieve energie in kwijt kan, voor mij de oplossing.
Inmiddels weet ik dat ondernemen mij zowel de vrijheid geeft die ik zocht, maar dat het ook uitdagingen met zich meebrengt.
Het balanceren van online zichtbaarheid, het runnen van een huishouden, het opvoeden van een kind en tegelijkertijd werken aan mijn onderneming en persoonlijke ontwikkeling vraagt een over overzicht en goede planning. Ik heb geleerd om hierin voor mijzelf grenzen te stellen en een balans te vinden die voor mij – of eigenlijk voor ons als gezin – werkt.

Daarom vind ik het zo leuk om met andere vrouwen of moeders te werken aan hun online identiteit. In mijn reis als ondernemer heb ik ontdekt dat elke vrouw een uniek verhaal heeft, een eigen visie die wacht om gehord en gezien te worden. Ik geloof in de kracht van deze verhalen en streef ernaar om jouw visie om te zetten in een online identiteit die net zo uniek is als jij bent.

Focusss

Het in beeld brengen van een online identiteit die zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen vind ik het allerleukste wat er is.
Jouw succes, is mijn succes. Daarom vind ik het belangrijk jouw verhaal, visie en doelen te begrijpen. Elke opdracht geeft mij de kans om mijn creatieve grenzen te verleggen. Ik geloof in een gelijkwaardige samenwerking waarin wij elkaars kwaliteiten versterken.

Mensen om mij heen weten dat…

 

  • Ik een echte huismu(t)s ben! Thuis is echt mijn favoriete plek om te zijn. Samen met mijn gezin/familie.
  • Als mijn hoofd niet vast zat, ik zelfs die zou kunnen vergeten. Daarom kan ik echt niet zonder mijn (digitale) agenda en telefoon waarin ik alles bijhoud.
  • Ik gek ben op (bord) spelletjes en heel fanatiek ben. Tseard ook, dus dat kan soms heel gezellig zijn in huis.
  • Onhandig mijn tweede naam is… Ik kan echt een enorme kluns zijn. Er zijn al heel wat glazen, vasen gesneuveld.
  • Ik vroeger uren achter elkaar de SIMS speelde op de computer. Inmiddels heb ik dit al een tijd niet meer gedaan, maar verander ik gewoon graag alles in huis!

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken, jouw unieke verhaal vast te leggen en jouw online identiteit te versterken Neem gerust contact met mij op, zodat wij (vrijblijvend) kennis kunnen maken!

Liefs, Dian