Jouw visie, mijn design

Verlang jij ernaar om jouw unieke verhaal en visie online tot uiting te brengen? Om op te vallen is de kracht van een unieke online identiteit is enorm groot, daarom help ik jou graag op te vallen in de digitale wereld.

Persoonlijk | Authentiek | Eerlijk

Websites & Foto’s met een strategie

Een herkenbare & betrouwbare identiteit voor jouw bedrijf draagt bij aan jouw succes als ondernemer. En dat is precies waar ik jou bij wilt ondersteunen. Door jezelf te onderscheiden, jouw unieke persoonlijkheid als ondernemer te laten zien. 
“Het is precies wat ik ervan verwachten, misschien nog wel mooier”
Ditwilikook!

WEBDESIGN

Een uniek webdesign die jouw online identiteit op de kaart zet. Een responsieve, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website die jouw unieke stem laat horen.

meer informatie

WEBDESIGN & Fotografie

De juist foto’s omschrijven meer dan 1000 woorden. Zet jouw online identiteit meteen op de kaart met een uniek webdesign aangevuld met authentieke foto’s.

meer informatie

Fotografie

Laat jezelf als ondernemer zien. Authenitiek en professionele foto’s waarmee jij de eerste verbinding legt met jouw (ideale) klant.

meer informatie

Wat kan je verwachten?

01

Persoonlijk contact

 

Snel en persoonlijk contact via WhatsApp en/of via de mail. Ik houd van korte lijntjes.

02

Eerlijke sparringspartner

 

Ik denk met je mee & geef eerlijke feedback in het verbeteren van jouw identiteit.

03

Betrouwbaarheid

 

Ik houd jou van ieder proces op de hoogte gedurende onze samenwerking.

Wordt jij hier enthousiast van?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek, dan drinken wij samen een bakje koffie (of thee). Ontdek hoe Studio Bekker het verschil kan maken voor jouw bedrijf.

Hi, ik ben Dian